El Festival de Gimnàstica Rítmica de l’AEE Banús

by | jul. 6, 2017 | Cerdanyola

Un grup de gimnastes petites durant el festival de fi de curs | AEE IES Banús

 

 

  

El Parc Esportiu Municipal Guiera va ser l'escenari del Festival de Fi de Curs d'activitat extraescolar de Gimnàstica Rítmica 2016-2017, on més d'un centenar de gimnastes del l'Associació Esportiva Escolar (AEE) IES Banús van participar mostrant un resum dels exercicis treballats durant la temporada en la modalitat individual, conjunts i en grups.

 

 

 

 

El grup vestit dels personatges de “Los Pica-piedra” | AEE IES Banús

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: