El TOT Cerdanyola et convida a l’acte dels 30 anys

by | jul. 6, 2017 | Al Dia

 

 

El TOT Cerdanyola ja fa 30 anys que surt setmanalment al carrer i ho vol celebrar amb els lectors i clients en un acte el dia 13 de juliol, a les 20 hores, als Jardins del Museu d'Art de Cerdanyola (Carrer de Sant Martí, 88). 30 anys no es fan cada dia, i més quan el TOT ha esdevingut un referent de la informació de proximitat arrelat al territori. A l'acte hi actuarà l'Esbart Dansaire Sant Marçal i els germans Saltors. A més, també s'oferirà un pica-pica, cava i pastís per a tothom.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: