Els 10 millors viatges per gaudir en família

by | jul. 6, 2017 | Comerços Amics

 

 

 

Pensant en les famílies, Taller de Viatges ha seleccionat unes destinacions ben completes per fer d'un viatge en família un record inesborrable, de per vida.

 

 

CONCENTRA'T: 

AQUÍ COMENÇA LA TEVA AVENTURA!

 

 

 

COSTA RICA, un autèntic paradís

Els ‘ticos’ no paren de dir Pura Vida. I tenen raó. És una destinació perfecta per anar en família. Naturalesa desbordant, tracte afable, hospitalitat arreu, un clima inigualable, exòtiques fruites extremadament gustoses. Només té un inconvenient: crea addicció!

 

 

 

 

 

 

 

 

 TANZANIA, la salvatge naturalesa

No hi ha cap altra destinació millor que Tanzania per gaudir-la en família. Un entorn perfecte on petits i grans podran gaudir de la vida salvatge real i poder estar en contacte cara a cara amb ella. A més, Tanzania t'ofereix grans meravelles naturals com el Serengueti (terra sense fi), l'enigmàtic Kilimanjaro i l'incomparable Ngorongoro. Gent afable i misteriosa. Sempre hospitalària. Una experiència com mai!

 

 

 

 

 

 

 

BRASIL a tot color

Mou-te a ritme de samba i queda't captivat per aquest país, la seva gent i la seva cultura. Un país obert on trobaràs tot el necessari per aprendre a com viure. Visita al matí el crist de Corcovado , dina en un 'rodizio' típic de la zona i al capvespre gaudeix de la posta de sol des de la platja de Copacabana o Ipanema. Brasil és una opció que et farà sentir viu.

 

 

 

 

 

 

 

 ISLÀNDIA, on no tot és sempre blanc

La gran Islàndia, la perla natural del nord de l'atlàntic. Un entorn volcànic que pot semblar fred però que la seva gent fa que sigui càlid. Imponents paisatges inabastables, majestuoses glaceres, piscines d'aigües termals naturals, grans praderies, penya-segats que et deixaran sense respiració. A on la naturalesa farà que tota la família estimi aquest tan especial país.

 

 

 

 

 

 

 

 

MALDIVES, el paradís existeix 

Només cal relaxar-se i fluir de l'entorn. Solitàries platges de sorra coral·lina, aigua transparent i una llum com mai has vist. Excel·lent destinació familiar, inesborrable. Passejades, immersions diürnes o nocturnes i sobretot relaxació. No hi ha res igual.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: