Els cors més importants del món es reuneixen al Vallès Occidental

by | jul. 6, 2017 | Cultura

 

 

Els 24 cors més importants de l'aparador internacional estaran del 22 al 29 de juliol desplaçant-se pel Vallès Occidental per participar en el XI Simposi Mundial de Música Coral, sent la primera vegada que Catalunya i Espanya acullen un esdeveniment d'aquestes característiques.

 

 

Seran nou concerts, amb prop d'unes 2.000 persones dels cinc continents de formacions que representen estils musicals que van des de la música clàssica i tradicional fins al pop i el jazz, entre d'altres, segons ha informat l'organització aquest dimecres en un comunicat.

 

 

El tret de sortida serà el dia 22, amb un concert en l'Auditori de Barcelona, amb els cors de l'Universitat Rovira i Virgili, de la Cambra l'Auditori Enric Granados de Lleida, Sant Jordi de Barcelona, Polifònica de Vilafranca, Pax Cor de Cambra de Sabadell i Polifònica de Puig-reig.

 

 

L'endemà, la 'Chamber Choir Ozarenie' de Rúsia actuarà a Ripollet i 'Kup Taldea' del País Basc a Sant Cugat, el 24 els 'Dopplers' de Dinamarca a Sabadell, el 25 'VIVA! Youth Singers of Toronto' de Canadà a Sant Quirze, el 27, a Terrassa, els eslovens de 'St Stanislav Girls' Choir', els 'Mixed Choir Kukuset' de Finlàndia a Barberà i 'Chromas Choir' de Turquia a Viladecavalls.

 

 

El penúltim dia, el 28 de juliol, a Matadepera 'Sonux Ensemble' d'Alemanya i es tancarà el periple a Castellar amb 'Wishful Singing' d'Holanda.

 

 

Barcelona va ser triada capital mundial del cant coral de 2017 en el transcurs de l'últim Simposi que es va celebrar a Seül, a Corea del Sud, fa tres anys.

 

 

L'organització del festival, que porta per lema 'Els colors de la pau', és a càrrec de la 'International Federation for Choral Music' (IFMC) conjuntament amb la Federació Catalana d'Entitats Corals (FCEC).

 

 

 

Vols llegir més…?

Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

Èxit del Concert de Jazz Solidari en favor dels músics ucraïnesos residents a Bellaterra

Prop d’un centenar d’assistents i més de 1.500 euros recollits en favor dels músics ucraïnesos refugiats a Bellaterra. Aquests van ser un dels resultats de la nit màgica que es va viure el passat dilluns 27 de maig al Centre Cívic de Bellaterra. Un concert organitzat per la recent creada associació “Bellaterra Solidària”, juntament amb els vertaders protagonistes de la nit: Dmytro Pereyra i Larysa Pereyra, pianista i cantant ucraïnesos que van oferir un concert virtuós, cuidat i molt delicat per a un públic que va emocionar-se i gaudir del jazz a la sala gran del centre cívic.

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

S’acosta el Concert de Jazz Solidari! I tu, ja tens la teva entrada?

El proper dilluns 27 de juny al Centre Cívic de Bellaterra es viurà una vetllada musical, solidària i innoblidable. Es tractarà d’un Concert de Jazz Solidari en favor de la Larysa i el Dmytro Pereyra, 2 refugiats i músics ucraïnesos que han estat acollits recentment a Bellaterra arrel de la guerra amb Rússia.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: