Gran participació del Club Patinatge Cerdanyola a la 2a fase d’Interclub

by | jul. 6, 2017 | Cerdanyola

Els i les medallistes del Club Patinatge Cerdanyola a la segona fase d'Interclub | Cedida

 

 

 

L'1 i 2 de juliol es va celebrar la segona fase d'Interclub en modalitat figures obligatòries per a les categories d'iniciació a patinatge artístic, a Santa Eulàlia de Ronçana.

 

  

  

El Club Patinatge Cerdanyola va presentat bastants patinadors i patinadores. Davant de la bona participació, amb podis i semi finals, l'entrenadora Adela Berbel va destacar el treball dels nois i les noies per sobre de tot, que és el que ha permès obtenir aquests èxits. Els podis aconseguits van ser: en iniciació C menor, Martina Sanz va quedar 2a, en iniciació C major, Paula del Retiro va ser 1a i Judith Fraile 3a. Pel que fa a iniciació B menor, Amaya Valdivielso va aconseguir la tercera plaça i en iniciació B major, Yaiza Arcos va ser primera i Ruth Gómez va compartir podi amb ella en 2a posició. En iniciació A el podi va ser totalment cerdanyolenc, amb Maria Moraño 1a, Mafalda Güeto 2a i Sonia Codina 3a. En certificat, Arnau Navarro va ser el 1r i Andrea López 3a.

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: