Els i les medallistes del Club Patinatge Cerdanyola a la segona fase d'Interclub | Cedida

 

 

 

L'1 i 2 de juliol es va celebrar la segona fase d'Interclub en modalitat figures obligatòries per a les categories d'iniciació a patinatge artístic, a Santa Eulàlia de Ronçana.

 

  

  

El Club Patinatge Cerdanyola va presentat bastants patinadors i patinadores. Davant de la bona participació, amb podis i semi finals, l'entrenadora Adela Berbel va destacar el treball dels nois i les noies per sobre de tot, que és el que ha permès obtenir aquests èxits. Els podis aconseguits van ser: en iniciació C menor, Martina Sanz va quedar 2a, en iniciació C major, Paula del Retiro va ser 1a i Judith Fraile 3a. Pel que fa a iniciació B menor, Amaya Valdivielso va aconseguir la tercera plaça i en iniciació B major, Yaiza Arcos va ser primera i Ruth Gómez va compartir podi amb ella en 2a posició. En iniciació A el podi va ser totalment cerdanyolenc, amb Maria Moraño 1a, Mafalda Güeto 2a i Sonia Codina 3a. En certificat, Arnau Navarro va ser el 1r i Andrea López 3a.