En el marc de les 24 Hores de Motociclisme al Circuit de Barcelona-Catalunya, diumenge se celebra la quarta edició de la Motorada que enguany clama a favor del Sí en el referèndum del proper 1 d’octubre. Com a entitat, la Motorada ha mobilitzat des de 2014, 10.000 motocicletes, a les que sumarà les que aglutini en aquesta quarta edició, a la qual s'esperen unes 1.500 motos.

  

 

 

 

La Motorada ha col·laborat intensament amb Òmnium Cultural, Súmate, l’ANC, el Circuit de Barcelona-Catalunya, el Museu de la Moto Bassella-Barcelona, entre d’altres entitats, amb diferents actes-concentració.

 

 

  

L’acte central de La Motorada serà la volta que un miler i mig de motos donaran al traçat del Circuit, una vegada acabades les 24 Hores.

 

 

 

  

Exposició sobre pilots catalans al Dakar

 

  

D'altra banda, dissabte (12.30 h), el director del Consell Català de l'Esport, Toni Reig,  inaugurarà l’exposició Motos de Pilots Catalans al Dakar, impulsada per l’associació La Motorada.

 

 

 

  

Al llarg de l’acte, l’organització li farà lliurament d’una Motoestelada, com a símbol del compromís de La Motorada amb la llibertat del país. També hi haurà els màxims representants d’aquest col·lectiu motorista i independentista amb el seu president al capdavant, Jaume Aragall, així com algun dels pilots que han participat al Dakar.