El degà del col·legi d'advocats, Frederic Roda Ventura, portant a l'altar a la seva filla Pepa | Cedida

 

 

  

Ens arriben unes imatges del casament de Pepa Roda Pérez a l'església de la Santa Creu de Bellaterra el 1961. La núvia anava del braç del seu pare, Frederic Roda Ventura, degà del col·legi d'advocats de Barcelona i que actualment té un carrer amb el seu nom a Bellaterra.

 

  

Cal observar els nois vestits tots iguals, amb pantalons curts i mitjons, i aguantant una gran branca de llorer a l'entrada. Les noies, al darrere, sostenien la cua del vestit. Diverses personalitats bellaterrenques van passar per la catifa, just davant d'un cotxe aparcat al bell mig de l'avinguda Joan Fábregas. 

 

  

  

Destaca, en segon lloc, la imatge de la parella sortint de la parròquia un cop casats. El nuvi era en Jesús Tarrés i Corominas i les senyores portaven mantellina o barret, el qual no es treien ni a l'interior de l'església. 

 

 

 

Els bellaterrencs Pepa Roda i Jesús Tarrés, un cop casats | Cedida