Un casament ben vistós a Bellaterra l’any 1961

by | jul. 6, 2017 | Història de Bellaterra

El degà del col·legi d'advocats, Frederic Roda Ventura, portant a l'altar a la seva filla Pepa | Cedida

 

 

  

Ens arriben unes imatges del casament de Pepa Roda Pérez a l'església de la Santa Creu de Bellaterra el 1961. La núvia anava del braç del seu pare, Frederic Roda Ventura, degà del col·legi d'advocats de Barcelona i que actualment té un carrer amb el seu nom a Bellaterra.

 

  

Cal observar els nois vestits tots iguals, amb pantalons curts i mitjons, i aguantant una gran branca de llorer a l'entrada. Les noies, al darrere, sostenien la cua del vestit. Diverses personalitats bellaterrenques van passar per la catifa, just davant d'un cotxe aparcat al bell mig de l'avinguda Joan Fábregas. 

 

  

  

Destaca, en segon lloc, la imatge de la parella sortint de la parròquia un cop casats. El nuvi era en Jesús Tarrés i Corominas i les senyores portaven mantellina o barret, el qual no es treien ni a l'interior de l'església. 

 

 

 

Els bellaterrencs Pepa Roda i Jesús Tarrés, un cop casats | Cedida

 

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: