9 plans pel cap de setmana a Cerdanyola

by | jul. 7, 2017 | Cerdanyola

Refrescar-se serà una de les millors opcions amb la 24a edició del “Mulla't” | Lali Puig

 

 

 

Divendres dia 7 de juliol serà musical a la ciutat. A les 22 h es farà el Concert de Música Tradicional al Museu d’Art de Cerdanyola (C/ Sant Martí, 88), dins del marc de la 34a Mostra Internacional de Dansa. Participaran la “Societat Coral El Vallès de Ripollet” i la incorporació de “Coros y Danzas de Molina de Segura”. Una mica abans, de 18:30 h a 19:30 h, hi haurà una Sessió Musical per a famílies, amb nens i nenes de 2 a 6 anys, a l'auditori del Musical (Carrer Ramon Llull, Bellaterra), a un preu de 5 euros per família. Cal inscripció prèvia. 

 

 

A la nit i fins dissabte us recomanem participar a les 12 Hores de Tennis Nocturnes, del Club Tennis Cerdanyola. Malgrat les inscripcions es van tancar el passat 4 de juliol, serà un esdeveniment esportiu i social per tota la ciutat. 

 

 

Un passeig pels diferents mercats durant el matí de de dissabte serà la millor opció. Mercat ecològic a la plaça Abat Oliba, d'artesania i col·leccionisme a a plaça de la Constitució i de radioaficionats al vestíbul de l'Ateneu, Quan caigui el sol es farà la ballada central de la Mostra de Dansa, a les 22 h al Parc del Turonet. Un cop allà, s’instal·larà un gran escenari i, amb música en directe, s’espera reunir a 800 persones per gaudir durant dues hores de l’exhibició de tots els grups.

 

 

El diumenge acabarà amb tres propostes. Una crida dels motoristes independentistes amb punt de trobada i concentració a la plaça Abat Oliba, a les 8 h, per a participar en La Motorada 2017, en el marc de les 24 h Catalunya de motociclisme. Una multitudinària concentració i un recorregut que sortirà de Barcelona i es dirigirà cap al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: