Refrescar-se serà una de les millors opcions amb la 24a edició del “Mulla't” | Lali Puig

 

 

 

Divendres dia 7 de juliol serà musical a la ciutat. A les 22 h es farà el Concert de Música Tradicional al Museu d’Art de Cerdanyola (C/ Sant Martí, 88), dins del marc de la 34a Mostra Internacional de Dansa. Participaran la “Societat Coral El Vallès de Ripollet” i la incorporació de “Coros y Danzas de Molina de Segura”. Una mica abans, de 18:30 h a 19:30 h, hi haurà una Sessió Musical per a famílies, amb nens i nenes de 2 a 6 anys, a l'auditori del Musical (Carrer Ramon Llull, Bellaterra), a un preu de 5 euros per família. Cal inscripció prèvia. 

 

 

A la nit i fins dissabte us recomanem participar a les 12 Hores de Tennis Nocturnes, del Club Tennis Cerdanyola. Malgrat les inscripcions es van tancar el passat 4 de juliol, serà un esdeveniment esportiu i social per tota la ciutat. 

 

 

Un passeig pels diferents mercats durant el matí de de dissabte serà la millor opció. Mercat ecològic a la plaça Abat Oliba, d'artesania i col·leccionisme a a plaça de la Constitució i de radioaficionats al vestíbul de l'Ateneu, Quan caigui el sol es farà la ballada central de la Mostra de Dansa, a les 22 h al Parc del Turonet. Un cop allà, s’instal·larà un gran escenari i, amb música en directe, s’espera reunir a 800 persones per gaudir durant dues hores de l’exhibició de tots els grups.

 

 

El diumenge acabarà amb tres propostes. Una crida dels motoristes independentistes amb punt de trobada i concentració a la plaça Abat Oliba, a les 8 h, per a participar en La Motorada 2017, en el marc de les 24 h Catalunya de motociclisme. Una multitudinària concentració i un recorregut que sortirà de Barcelona i es dirigirà cap al Circuit de Barcelona-Catalunya.