AXIS ofereix una casa a Bellaterra de 274 m2 en una parcel·la de 1002 m2

by | jul. 7, 2017 | Comerços Amics

 

  

 

  

  

  

Una gran ocasió d'un immoble impecable amb parquet i gres, en una zona molt tranquil·la al centre de Bellaterra. Consta de planta baixa amb rebedor-distribuïdor, saló amb sortida a terrassa a nivell de jardí, menjador, cuina-office amb cambra de planxa i lavabo de cortesia. Planta pis: 3 habitacions (abans 4), una d´elles suite amb terrassa coberta i dos banys. Planta soterrani: Sala polivalent, rebost, cambra de màquines i pàrquing per a 2 cotxes. Qualificació energètica: E

 

 

 

  

Nou preu: 695.000 €

  

 

 

 

Coneix tots els detalls

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: