Imatge de com serà el nou Esclat Sant Cugat | Cedida

 

 

 

El Grup Bon Preu obrirà l'Esclat més modern de l'ensenya a Sant Cugat, en concret a l'avinguda de la Via Augusta, al barri de Volpelleres

 

 

Les obres començaran aquest setembre i es preveu que s'allarguin fins a l'estiu del 2018, quan el nou supermercat obrirà les seves portes. 

 

 

El Grup Bon Preu invertirà més de 15 milions d'euros en l'obra. El nou espai d'11.000 metres2 comptarà amb l'hipermercat amb una superfície de venda de 4.100 m, serveis magatzems i oficines. Aquesta inversió servirà per transformar l'estructura metàl·lica en desús que actualment hi ha en aquell carrer. 

 

 

L'objectiu del grup amb aquest centre és converitir-lo en un hub de serveisassociat a totes les activitats de la companyia. Així es preveu que, a banda de l'hipermercat amb totes les seccions habituals, l'espai compti amb les seccions de parafarmàcia, perfumeria i celler.

 

 

A més, disposarà d'una benzinera amb servei 24 hores que, alhora, també comptarà amb punt de recàrrega per a vehicles elèctrics. D'altra banda hi haurà un minimercat obert cada dia de l'any de 08.00 a 23.00 h i s'habilitarà un punt de recollida amb cotxe de compra on-line. L'hipermercat comptarà amb 890 places d'aparcament destinades a vehicles, motocicletes i bicicletes. 

 

 

L'edifici es construirà amb mètodes moderns per tal d'assolir una construcció amb una certificació mediambiental amb qualificació A

 

 

El nou centre generarà 120 noves contractacions. S'ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de Sant Cugat per tal de vehicular totes aquestes ofertes laborals a través de la seva borsa de treball