Una piscina beneïda sempre era molt més segura

by | jul. 7, 2017 | Història de Bellaterra

  

  

  

  

Quan no hi havia altra cosa, el Club Bellaterra ho era tot. La inauguració de la seva piscina va ser tot un esdeveniment. Ens arriba una impactant imatge de mossèn Plàcid Armengol beneint tant la nova piscina com el frontó.

 

 

  

En aquells moments, la piscina es va construir amb una fondària de 5 metres per tal de posar-hi un trampolí olímpic que finalment mai es va arribar a instal·lar. Desconeixem si va ser a causa de la benedicció però, afortunadament, a la piscina no es va produir mai cap accident greu.

 

 

 

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: