Els 9 millors viatges d’aventures per aquest estiu

by | jul. 8, 2017 | Comerços Amics

 

 

Si el que més t'agrada és l'aventura, estàs de sort! Taller de Viatges et proposa diferents opcions perquè aquest estiu sigui experiència inoblidable.

 

 

 

CONCENTRA'T: AQUÍ COMENÇA LA TEVA AVENTURA!

 

 

 

 

Costa Rica, el paradís de la naturalesa

Costa Rica és la millor opció per viure l'experiència real del carib. Un país ple de vida amb vegetació abundant, animals exòtics, fruita deliciosa i platja de sorra blanca i negra. La seva gent hospitalària i amable, t'enamorarà.

 

 

 

 

 

 

 

 Sudàfrica, per aquells més intrèpids

Tot allò natural i artificial es fusiona creant la combinació perfecta a Sudàfrica. Un seguit de paisatges et faran somiar envoltat per una vegetació i fauna sense precedents. Una cultura mil·lenària arrelada encara avui dia. Una opció ideal pels viatgers més intrèpids i encuriosits. 

 

 

 

 

 

 

Tailàndia o la terra del somriure

Conegut també com el país dels somriures, Tailàndia té 8.000 anys d'història. Una terra envoltada per temples mil·lenaris i cultius d'arròs. La cortesia i l'hospitalitat són dues de les millors paraules per definir el cor comercial del continent asiàtic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nepal, país de muntanyes i de valls 

Envoltat per l'Índia i la Xina, els dos colossos d'Àsia, Nepal va ser beneït amb una naturalesa tan variada com espectacular: els cims més alts del planeta i les seves valls imponents són l'escenari ideal per a qualsevol amant del muntanyisme o el senderisme. El país de l'Himàlaia està pensat per calmar la set d'aventura i d'esperit de superació dels més intrèpids.

 
 
 
 
 
 
 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: