Si el que més t'agrada és l'aventura, estàs de sort! Taller de Viatges et proposa diferents opcions perquè aquest estiu sigui experiència inoblidable.

 

 

 

CONCENTRA'T: AQUÍ COMENÇA LA TEVA AVENTURA!

 

 

 

 

Costa Rica, el paradís de la naturalesa

Costa Rica és la millor opció per viure l'experiència real del carib. Un país ple de vida amb vegetació abundant, animals exòtics, fruita deliciosa i platja de sorra blanca i negra. La seva gent hospitalària i amable, t'enamorarà.

 

 

 

 

 

 

 

 Sudàfrica, per aquells més intrèpids

Tot allò natural i artificial es fusiona creant la combinació perfecta a Sudàfrica. Un seguit de paisatges et faran somiar envoltat per una vegetació i fauna sense precedents. Una cultura mil·lenària arrelada encara avui dia. Una opció ideal pels viatgers més intrèpids i encuriosits. 

 

 

 

 

 

 

Tailàndia o la terra del somriure

Conegut també com el país dels somriures, Tailàndia té 8.000 anys d'història. Una terra envoltada per temples mil·lenaris i cultius d'arròs. La cortesia i l'hospitalitat són dues de les millors paraules per definir el cor comercial del continent asiàtic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nepal, país de muntanyes i de valls 

Envoltat per l'Índia i la Xina, els dos colossos d'Àsia, Nepal va ser beneït amb una naturalesa tan variada com espectacular: els cims més alts del planeta i les seves valls imponents són l'escenari ideal per a qualsevol amant del muntanyisme o el senderisme. El país de l'Himàlaia està pensat per calmar la set d'aventura i d'esperit de superació dels més intrèpids.