Entrada del CAP del carrer de la Mina per urgències. | A. Ribera

 

 

 

El departament de Salut de la Generalitat s'ha compromès a estudiar la possibilitat d'ampliar l'horari de les urgències pediàtriques al CAP de Sant Cugat, situat al carrer de la Mina.

 

 

Després que el ple municipal del mes de maig acordés demanar a la Generalitat urgències pediàtriques les 24 hores del dia cada dia de la setmana, el govern municipal s'ha reunit amb el departament de Salut per fer-los la petició. 

 

 

La tinenta d’alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, Susanna Pellicer, ha explicat que “el CatSalut s’ha compromès a estudiar la petició d’ampliar l’horari d’urgències pediàtriques malgrat que el departament de Salut ens ha advertit que no hi ha urgències les 24 hores del dia en cap centre d’atenció primària de Catalunya”.

 

 

Actualment, no existeix cap servei de pediatria durant les nits de dilluns a divendres, ni els dissabtes a partir de les 15 hores, ni els dies festius.