Exposició al MAC de les tres propostes cerdanyolenques per ser la mascota de Barcelona ‘92

by | jul. 10, 2017 | Cerdanyola

Beaumont va presentar tres mascotes diferents | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

 

El 29 de gener de 1988 l’executiva del Comitè Olímpic Organitzador Barcelona 92 va anunciar que el Cobi de Javier Mariscal seria la mascota dels Jocs de Barcelona. L’autor va ser guardonat amb 2,5 milions de pessetes i va veure com el seu disseny apareixia per tots els racons de Barcelona. L’elecció, però, hagués pogut ser diferent ja que el Cobi va guanyar el concurs per tan sols cinc vots. Només cinc artistes van poder presentar disseny: Mariscal, Fernando Amat, Francesc Capdevila, Francesc Petit i Peret i el cerdanyolenc Àngel Beaumont.

 

 

Ara, en commemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics, el Museu d'Art de Cerdanyola mostrarà diversos dibuixos de les tres propostes que Ángel Beaumont va presentar. Per crear-les, es va inspirar en les anelles olímpiques, en el drac del Parc Güell de Gaudí i en l’art de Joan Miró.

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: