L’Ajuntament endureix les sancions a qui abandoni mobles al carrer

by | jul. 10, 2017 | Cerdanyola

 

El govern municipal ha reaccionat al fort augment de mobles i andròmines abandonats als carrers  durant les darreres setmanes. Qui els deixi sense avisar a l'administració s’exposa a partir d’ara a rebre la multa més alta que permeten les ordenances municipals. A més a més, haurà de pagar les despeses que generi la recollida d'aquests mobles per part dels equips municipals.

 

 

Segons l’Ajuntament, durant el mes de juny s'ha registrat un elevat nombre d’abandonaments de mobles als carrers. La primera setmana van ser 91, la segona, 155, la tercera, 179 i la quarta, 154. Pel que fa al pes, s’han portat a l’abocador de Gavà 28.360 kg de mobles i andròmines retirats dels carrers, una quantitat que també ha augmentat respecte a altres mesos.

 

 

El cos d’agents de la Policia Local i els inspectors municipals d'Espais Públics, amb el suport dels Agents Cívics, s'encarreguen de detectar els mobles abandonats. També s'han habilitat més mitjans per retirar-los dels carrers. S’ha instaurat un nou servei que reforçarà l’habitual de dilluns a divendres amb dos equips – matí i tarda – les nits de divendres i dilluns, dies de màxima incidència d'abandonaments de mobles al carrer.

 

 

El govern municipal recorda que posa a disposició de la ciutadania un servei de recollida gratuïta de mobles. L'únic que cal fer és trucar al telèfon 935 808 888, comunicar-ho i quedar d'acord en el punt on s'han de deixar els mobles perquè l'equip encarregat els reculli. Qui vulgui pot portar-los a la deixalleria, on podrà deixar-los sense problemes.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: