L'equip Les Panteres s'ha adjudicat aquest dissabte, 8 de juliol, la 38a edició de les 12 hores de Tennis del Club Tennis Cerdanyola. L'equip, que ha jugat amb samarreta negre, ha estat format per Joan Nicolàs, Toni Nicolàs, Ramon Cot, Antonio Ruiz, Celia Ruiz, Cristina Bosch, Paula Yebenes, Núria Fernández, Alejandro Gómez, Bernat Santos, Óscar Medina i Pau Lage. Durant la nit, el club ha ofert sopar, música i ball als participants i al públic assistent.

  

 

  

El torneig, que s'ha jugat en la modalitat de dobles, hi han participat mig centenar de jugadors i jugadores de totes les edats, que s'han repartit en 4 equips de 12 tennistes. Aquest campionat ha començat el divendres 7 de juliol, a la nit, i ha acabat el dissabte 8 de juliol, al matí. En l'inici del torneig ha comptat amb l'assistència de l'alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, i la regidora d'Esports, Contxi Haro. Segons un comunicat de premsa del CT Cerdanyola, Carles Escolà ha assegurat que “volem que el tennis segueixi sent un esport més de la ciutat”, mentre que Contxi Haro ha desitjat “tota la sort a la nova junta d'un club històric de la ciutat”. Per la seva banda, el president del CT Cerdanyola, Juan Guijarro, ha assegurat que aquesta edició “ha estat un èxit de participació i una festa familiar”.

  

 

  

El divendres 7 de juliol, el CT Cerdanyola també ha celebrat la Festa de Fi de Curs de l'Escola de Tennis amb el tradicional lliurement de trofeus, un berenar i la festa de l'escuma.