Mercè Conesa i Carles Escolà, alcaldes de Sant Cugat i Cerdanyola, respectivament | Cerdanyola.cat

 

 

 

Les alcaldesses de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, i Rubí, Ana Maria Martínez, i l'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, han presidit aquest migdia el consell plenari del CIT, Catalonia Innovation Triangle. 

 

 

En el decurs de la reunió s'ha fet el traspàs de la presidència de l'ens a Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès, donant compliment al caràcter rotatori de la presidència que s'ostenta per dos anys. També s'ha presentat la memòria tècnica de l'organisme corresponent al període 2016 / juny 2017. S'ha informat de la liquidació del pressupost i aprovat el compte general de l'exercici 2016. El plenari també ha aprovat deixar en suspens el pagament de les quotes dels municipis integrants del CIT corresponent al 2016 per l'existència de recursos suficients a l'organisme.

 

 

La trobada ha servit per refermar els eixos principals de la col·laboració que Rubí, Sant Cugat del Vallès i Cerdanyola del Vallès sostenen des de 2008 per afavorir el creixement econòmic i la generació d’ocupació de qualitat. La regidora de Promoció Econòmica i Treball de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Contxi Haro, també ha participat a la reunió junt amb altres representants dels municipis integrants al CIT.