El Fantosfreak arriba als 18 anys amb el doble de premis

by | jul. 11, 2017 | Cerdanyola

Organitzadors del Festival Fantosfreak acompanyats per la regidora de Cultura, Elvi Vila | Laia TR

 

 

El Fantosfreak 2017 se celebrarà del 17 al 21 de juliol al Parc del Turonet. La música dels grups locals serà l'encarregada d'obrir les portes, cada dia a partir de les 21 h i fins les 22 h, quan la projecció dels curts prendrà el relleu. Està prevista la visualització d'onze curtmetratges per nit i amb un accés gratuït per tothom.

  

 

El festival freak més irreverent de l'estiu va sorgir com a una cosa petita i ha anat creixent fins a tal punt que la seva projecció internacional representa pràcticament la meitat dels curtmetratges. En aquesta 18a edició, 25 de les 44 cintes seleccionades són estrangeres.

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: