La B-40 al seu pas per Terrassa | G.M.

 

 

Els presidents dels consells comarcals del Vallès Occidental i el Vallès Oriental, Ignasi Giménez i David Ricart, han fet arribar avui una carta al ministre de Foment, Íñigo Joaquín de la Serna Hernáiz on es demana al ministeri que “tingui en compte les conclusions del Pla de Mobilitat del Vallès amb les opinions i valoracions de les entitats que estan participant en el procés participatiu que porta a terme el govern català” a l’hora de plantejar possibles noves infraestructures com l’Autovia Orbital B-40.

 

 

 

Des dels dos Vallesos es creu que el Pla de Mobilitat del Vallès “ha de ser l’instrument que defineixi les actuacions que han de portar-se a terme al territori i que faci la proposta d’actuacions per desenvolupar un sistema de transport públic eficient i competitiu i que també defineixi les intervencions de futur”.

 

 

 

A més, els dos presidents comarcals apunten que “estem convençuts que és aquest Pla el que pugui acabar el debat sobre la tipologia de la via, traçat i oportunitat de la B-40 entre Terrassa i la Roca del Vallès”.