Rafa Dengrà: “Pel primer Fantosfreak només vam rebre 8 curts”

by | jul. 11, 2017 | Cerdanyola

El Rafa és qui mira absolutament tots els curts que s'envien al Fantosfreak i fa una primera tria | Cedida

 

 

 

El director del Fantosfreak, Rafa Dengrà, va néixer l’any 1974 i es va fer gran al barri del centre. L’educació primària la va cursar al Col·legi Montserrat, però en canvi va anar a fer batxillerat i COU al Col·legi Viaró de Sant Cugat. La docència en els valors catòlics i la vinculació del centre amb l’Opus Dei no sembla que hagi fet del Rafa una persona gaire devota. “Sorties o mig capellà o cagant-te en Déu”, explica rient. Com treia bones notes va començar la carrera d’arquitectura, però no la va acabar. El seu lloc el va trobar al Casal de Joves, on va començar a col·laborar i va acabar treballant-hi com a tècnic de joventut de l’Ajuntament. Amb perspectiva, creu que hagués hagut d’estudiar algun grau d’audiovisuals, ja que tot el que ha après ha estat per si mateix.

 

 

 

A principis de segle en Rafa ja va ser protagonista del TOT Cerdanyola. Recorda com la revista va publicar una notícia que el presentava com l’últim objector de consciència de Cerdanyola. A canvi de no fer ‘la mili’ va haver de fer un servei social al Casal de Joves. Allà va començar a involucrar-se en una associació de producció audiovisual que es deia 'Toro Polaco sobre Nube Negra', que després es va passar a dir Fantoscope i, finalment, es va convertir en Fantosfreak.

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: