Si el que més t'agrada és l'exotisme, estàs de sort! Taller de Viatges et proposa diferents opcions perquè triis el teu destí i tinguis una experiència inoblidable.

 

 

 

CONCENTRA'T: AQUÍ COMENÇA LA TEVA AVENTURA!

 

 

 

 

 Vietnam, exotisme pur

Vietnam és un país amfibi de terres i aigües, igualment habitades per la seva gent. Llocs remots sobre altes muntanyes i multitudinaris mercats flotants. El verd dels arrossars i les selves exuberants inunden el país. Els seus rius tracen un bell recorregut i desemboquen formant grans deltes. Vietnam és una aposta segura.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Xina, país de contrastos

Potència mundial emergent, la Xina ofereix al visitant un gran ventall de possibilitats. Terra de tradicions mil·lenàries, edificacions imponents, una història digne de conèixer de primera mà. Sense cap mena de dubte, la Xina és una destinació que cal visitar a fons i submergir-se en la seva cultura.

 

 

 

 

 

 

 

 

Indonèsia, l'arxipèlag més gran del món

Situada entre l'oceà Pacífic i Índic i formada per més de 17.500 illes, així és la gran Indonèsia. País de culte als déus i tradicions que hi han passat de generació en generació. Indonèsia té més de 300 grups ètnics, cada un d'ells amb diferents identitats culturals, que s'han desenvolupat durant segles i han estat influenciades per les cultures àrab, xinesa, malai i europea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sri Lanka, la joia de l'Índic

Amb una tradició mil·lenària, famós per ser un país de saviesa a l'antiguitat i un dels països més densament poblats, avui. Sri Lanka és el país dels mil noms, de les plantacions de tè i de paisatges infinits. Tot en aquesta destinació et transportarà fins a un univers ple de cultura i paisatges variats. Compta amb una gran gastronomia i hospitalitat que et sorprendrà. Tot un plaer…