Mantenir una alimentació o un estil de vida amb altes quantitats de tòxics pot comportar trastorns de salut, ja que els tòxics acaben dipositant-se en òrgans tan vitals com els pulmons, els ronyons, el pàncrees, l'estómac, el còlon…

  

  

Hi ha centenars d'aliments que ajuden a depurar l'organisme i en cas de prendre aliments amb tòxics cal desfer-nos d'ells. Un cos lliure de toxines es torna més enèrgics i actiu. La millor manera de consumir aquests aliments són crus per aprofitar tots els seus beneficis. Repassem aquells aliments que, gràcies a la seva aportació d'antioxidants desintoxiquen el cos:

   

  

1. Pomes: 

  

En contenir pectina, una fibra especialment bona per eliminar les toxines, és ideal pels intestins i les vies digestives.

  

  

2. Nabius: 

 

Aquest fruit vermell és una de les fruites més desintoxicants, més utilitzats i més efectives. A més de ser antioxidant desinflama i disminueix el dolor. També funciona com a antibiòtic, pel que lluita contra bacteris, especialment els que es manifesten en el tracte urinari. 

  

  

3. Remolatxa: 

  

Perfecte per purificar i nodrir la sang i el fetge. Aquest vegetal netejar millorar el cos pels compostos naturals que aporta

  

    

4. All: 

  

Excel·lent per combatre bacteris i paràsits intestinals i en altres zones del cos, té una alta capacitat per netejar les vies respiratòries de les mucositats.

  

   

5. Llinosa: 

  

Aquestes llavors són àmpliament coneguts per la seva aportació en àcids grassos com l'omega-3, que ajuden a netejar l'organisme.