Estació RENFE Centre, fa uns mesos. | N. Bueno.

 

 

Els treballs corresponents a la segona fase de les obres de millora de l’estació de Sabadell Centre de Renfe s’iniciaran el proper 23 de juliol i comportarà el tancament de l’estació fins el 19 de novembre, data prevista per la finalització dels treballs.

 

 

Durant els dies del tancament de l’estació s’habilitarà un servei de bus-llançadora.

 

 

Les obres compten amb un pressupost de 2,4 milions d’euros.

 

 

Per a facilitar la mobilitat dels viatgers afectats, Renfe habilitarà un servei alternatiu de bus-llançadora dividit en dos períodes en la que es tindrà en compte l’afluència en un dia punta normal i el descens que es produeix en període de vacances. Des del 23 de juliol a l’11 de setembre hi haurà un servei de bus entre les estacions de Sabadell Centre i Sabadell Sud. Del 12 de setembre al 19 de novembre hi haurà un servei llançadora de Sabadell Nord a Sabadell Centre i un altre de Sabadell Sud a Sabadell Centre.

 

 

A més durant tot el període d’afectació, Renfe i FGC han establert un acord pel qual els títols de transport de Renfe, seran vàlids per accedir als serveis de FGC a les estacions ubicades a Sabadell i les relacions amb Barcelona.