L’estació de Sabadell Centre tancarà el 23 de juliol

by | jul. 12, 2017 | Al Dia

Estació RENFE Centre, fa uns mesos. | N. Bueno.

 

 

Els treballs corresponents a la segona fase de les obres de millora de l’estació de Sabadell Centre de Renfe s’iniciaran el proper 23 de juliol i comportarà el tancament de l’estació fins el 19 de novembre, data prevista per la finalització dels treballs.

 

 

Durant els dies del tancament de l’estació s’habilitarà un servei de bus-llançadora.

 

 

Les obres compten amb un pressupost de 2,4 milions d’euros.

 

 

Per a facilitar la mobilitat dels viatgers afectats, Renfe habilitarà un servei alternatiu de bus-llançadora dividit en dos períodes en la que es tindrà en compte l’afluència en un dia punta normal i el descens que es produeix en període de vacances. Des del 23 de juliol a l’11 de setembre hi haurà un servei de bus entre les estacions de Sabadell Centre i Sabadell Sud. Del 12 de setembre al 19 de novembre hi haurà un servei llançadora de Sabadell Nord a Sabadell Centre i un altre de Sabadell Sud a Sabadell Centre.

 

 

A més durant tot el període d’afectació, Renfe i FGC han establert un acord pel qual els títols de transport de Renfe, seran vàlids per accedir als serveis de FGC a les estacions ubicades a Sabadell i les relacions amb Barcelona.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: