El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, al seu despatx durant l'entrevista amb l'ACN | ACN

 

 

 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, s'ha referit, en una entrevista realitzada per l'agència ACN, a la futura prolongació del Quart Cinturó entre Terrassa i Granollers. “Qui ha de dibuixar la Ronda del Vallès ha de ser la Generalitat, en el context d'un Pla de Mobilitat elaborat conjuntament amb els consells comarcals del Vallès Oriental i del Vallès Occidental”, ha assenyalat. “La idea de fer una quarta variant de l'N-ll és una concepció antiga i radial. Volem una via que relligui bé el territori i amb capacitat de distribució i això ho ha de decidir el territori. No veiem Madridimposant traçats al marge del consens territorial”, ha afegit Rull, que ha previst que el Pla de Mobilitat estigui enllestit entre finals de 2017 i principis de 2018.

  

 

 

Sobre el tram d'obres de la B-40 que ja estan iniciades, el conseller ha exigit a l'Estat que “s'ha d'acabar d'una vegada el tram Olesa-Viladecavalls i no estem d'acord amb el termini de finalització situat al 2019. Es pot incrementar el ritme de les obres. S'han centrat els esforços en el túnel, però paral·lelament es podien haver avançat els treballs a Viladecavalls“.