L'Interior de l'Església està en construcció   | Ajuntament de Cerdanyola
 
 
 
La restauració de l'església vella de Sant Martí, situada al cementiri, està en la seva darrera fase. Actualment hi treballen sis pintors, un fuster, un picapedrer i un guixaire. Les tasques que ara mateix es duen a terme consisteixen en acabar els últims detalls; decoració amb pintura, rehabilitació d'alguns elements de fusta i darrers retocs al campanar.
 
 
 

L'any 1936 l'església es va cremar i posteriorment va ser abandonada durant molts anys. Això va comportar un alt nivell de desgast i, per tant, un gran esforç per poder recuperar-la.

  

 

A la tasca feta pel Servei d'Ocupació cal sumar la imprescindible feina del Servei de Patrimoni; encarregat de concretar el projecte de restauració, que ha intentat ser el més fidel possible a l'edifici original.