A punt de finalitzar la restauració de l’Església Vella de Sant Martí

by | jul. 13, 2017 | Cerdanyola

L'Interior de l'Església està en construcció   | Ajuntament de Cerdanyola
 
 
 
La restauració de l'església vella de Sant Martí, situada al cementiri, està en la seva darrera fase. Actualment hi treballen sis pintors, un fuster, un picapedrer i un guixaire. Les tasques que ara mateix es duen a terme consisteixen en acabar els últims detalls; decoració amb pintura, rehabilitació d'alguns elements de fusta i darrers retocs al campanar.
 

 
 

L'any 1936 l'església es va cremar i posteriorment va ser abandonada durant molts anys. Això va comportar un alt nivell de desgast i, per tant, un gran esforç per poder recuperar-la.

  

 

A la tasca feta pel Servei d'Ocupació cal sumar la imprescindible feina del Servei de Patrimoni; encarregat de concretar el projecte de restauració, que ha intentat ser el més fidel possible a l'edifici original.

 

 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: