L’Aeroport de Sabadell incrementa els moviments en un 11 per cent

by | jul. 13, 2017 | Al Dia

Avionetes a l’aeroport l’any passat. | David B.

 

 

 

L’Aeroport de Sabadell ha registrat un total de 3.856 moviments durant el mes de juny, un 11,1 per cent més que en el mateix mes de l’any passat. A més, durant aquest 2017, l’aeròdrom ha tingut un total de 19.628 operacions.

 

 

Comparat amb l’any passat, l’aeroport sabadellenc té una tendència a l’alça, ja que ha augmentat un 15,5 per cent en el nombre d’operacions respecte els sis primers mesos del 2016. De la mateixa manera que en l’aeròdrom de Sabadell, en els aeroports de Reus i de Girona-Costa Brava hi ha un creixement respecte l’any anterior.

 

 

L’aeròdrom de Reus ha tingut un 30,6 per cent més de passatgers que el mes de juny l’any 2016 i un 14,2 per cent més d’operacions. A l’aeroport de Girona-Costa Brava també han registrat més usuaris que al mes de juny de 2016, un 26 per cent més.

 

 

Pel que fa a l’aeroport de Barcelona-El Prat ha incrementat durant aquest mes de juny un 9,2 per cent el nombre de passatgers respecte el juny del 2016. De la mateixa manera, han augmentat tant en el nombre d’operacions com en el nombre de càrregues que reben en comparació amb el juny de l’any anterior,  un 6 per cent i un 18,2 per cent respectivament.

 

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: