Piscina i platja? Amb aquests productes naturals salvaràs els teus cabells

by | jul. 13, 2017 | Al Dia

 

 

A l’estiu, els productes químics de les piscines i la sal del mar poden ser molt agressius per als cabells. Per això, és important protegir, hidratar i cuidar els cabells amb mascaretes. Us animem a provar algunes.

 

 

• Mascareta protectora per als cabells i puntes obertes: Apliqueu unes gotetes d’oli d’ametlles (evitant l’arrel), deixeu actuar durant tota la nit i al matí renteu-vos amb el xampú habitual.

 

• Mascareta per a cabells tintats: Espremeu un parell de tomàquets i apliqueu el suc sobre els cabells recent rentats, feu un lleuger massatge pel cuir cabellut i deixeu actuar 15-20 minuts. Esbandiu amb aigua temperada.

 

• Mascareta hidratant per abans d’anar a la platja: Barregeu unes fulles de menta bullides amb vinagre de poma, rúcula fresca i dues cullerades de suc de llimona. Quan estigui temperat, coleu-ho i apliqueu-ho sobre els cabells humits i deixeu actuar 20 minuts, després esbandiu amb aigua tèbia.

 

• Mascareta per nodrir després d’anar a la piscina: Barregeu un plàtan i un alvocat madur. Renteu-vos els cabells amb el xampú habitual o esbandiu-los amb aigua clara. Apliqueu la barreja sobre les zones més danyades i seques dels cabells. Deixeu actuar 20 minuts i esbandiu amb abundant aigua freda.

 

• Mascareta per a uns cabells brillants i sedosos: Barregeu un iogurt natural, deu gotes de suc de llimona i una clara d’ou i apliqueu sobre els cabells evitant el contacte amb l’arrel. Deixeu actuar 30 o 40 minuts i esbandiu amb abundant aigua freda. 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: