Al final de l'acte s'han bufat les espelmes | Artur Ribera

 

 

Mira les fotografies de l'acte

 

El TOT Cerdanyola ha celebrat el seu 30è aniversari envoltat per lectors, clients, l'alcalde de Cerdanyola del Vallès, regidors, representants d'entitats i associacions de la ciutat. L'acte ha estat al pati del Museu d'Art de Cerdanyola, aquest 13 de juliol.

 

  

  

L'inici el va donar l'Esbart Dansaire Sant Marçal qui, amb la seva actuació, va rebre al voltant dels 250 assistents distribuïts en cadires, drets dins del pati o des de fora el carrer.

 

 

  

  

A continuació l'escriptor cerdanyolenc, Isidre Grau, va recordar la seva relació amb el TOT com antic col·laborador i va parlar de la Cerdanyola de fa 30 anys. Una Cerdanyola, segons Grau, “que tenia embranzida per a tot tipus de projectes empresarials i comercials”.

 

 

  

  

Mª Àngels Morral, ex propietària de la publicació va destacar el caràcter familiar inicial del TOT. Ella, juntament amb els seus pares “repartien el TOT amb el cotxe particular i una cistella d'anar a mercat”.

 

 

  

  

L'actual editor i president del grup Totmedia, Ramon Grau, va fer èmfasi en com el TOT ha anat evolucionant al llarg del temps, també en els darrers mesos, amb la seva incorporació al grup Totmedia. En la seva intervenció, l'editor va reiterar com “el TOT és de tots, pel seu caràcter popular i transversal que ha mantingut al llarg dels anys”. Pel seu futur va augurar un demà ple de reptes lligats als hàbits digitals i el bon periodisme de proximitat.

 

 

 

  

En la mateixa línia s'hi va referir Laura Grau, adjunta a direcció general del grup Totmedia, qui va conduir l'acte i presentar la nova web, estrenada fa dos mesos, amb l'enllaç http://www.totcerdanyola.cat, a més de les xarxes socials com Facebook, Twitter, Instagram o whatsapp.

 

 

  

  

Per tancar els parlaments, Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès, va encoratjar a l'equip a seguir fent una bona feina i destacar la importància de la premsa local, “tan imprescindible per generar el debat que possibilita la democràcia“.

 

 

  

  

En acabar l'acte es va fer entrega de dues pedres homenatge per Mª Àngels Morral i Carles Escolà. Les petites escultures, fetes per l'artista vallesà Pep Codó, representen una miniatura d'un TOT, una revista feta en pedra per al record.

 

 

 

  

L'equip del TOT Cerdanyola va bufar les espelmes d'un pastís Valero i convidar, tot seguit, a un pica-pica del rebost Qgat i cava. Els germans Saltors, amb les seves guitarres, van posar el punt i final a la festa.