La Cerdanyola de fa 30 ANYS

by | jul. 14, 2017 | Cerdanyola

Vista aèria del Parc Tecnològic abans de la seva construcció | J. R. Urbano

 

 

Com era la Cerdanyola de fa 30 anys? Érem gairebé 4.000 habitants menys i encara s’havien de construir 6.000 habitatges més, molts d’ells a la zona de Canaletes, que llavors era tot descampats. Cerdanyola ja havia experimentat el creixement significatiu dels anys 60 i 70, fruit de l’onada migratòria provinent de la resta d’Espanya i lligada al procés d’industrialització.

 

 

Als anys 80, la dinàmica migratòria havia canviat i els nouvinguts procedien d’altres localitats de l’àrea metropolitana de Barcelona. Algunes facultats del campus de la UAB, construït a partir de l’any 70, encara s’estaven edificant, però si destaca per alguna cosa el 1987 és per ser l’any de construcció del Parc Tecnològic. El mateix agost s’acabaven les obres d’urbanització de la primera fase i a l’octubre es constituïa la societat Parc Tecnològic del Vallès, SA. És, per tant, una època d’expansió. No obstant això, el 1990 es va decidir no fer una ampliació de capital, fet que reduiria la magnitud del projecte. Badia encara formava part del municipi i entraven en funcionament els semàfors instal·lats als “quatre cantons”.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: