La Cerdanyola de fa 30 ANYS

by | jul. 14, 2017 | Cerdanyola

Vista aèria del Parc Tecnològic abans de la seva construcció | J. R. Urbano

 

 

Com era la Cerdanyola de fa 30 anys? Érem gairebé 4.000 habitants menys i encara s’havien de construir 6.000 habitatges més, molts d’ells a la zona de Canaletes, que llavors era tot descampats. Cerdanyola ja havia experimentat el creixement significatiu dels anys 60 i 70, fruit de l’onada migratòria provinent de la resta d’Espanya i lligada al procés d’industrialització.

 

 

Als anys 80, la dinàmica migratòria havia canviat i els nouvinguts procedien d’altres localitats de l’àrea metropolitana de Barcelona. Algunes facultats del campus de la UAB, construït a partir de l’any 70, encara s’estaven edificant, però si destaca per alguna cosa el 1987 és per ser l’any de construcció del Parc Tecnològic. El mateix agost s’acabaven les obres d’urbanització de la primera fase i a l’octubre es constituïa la societat Parc Tecnològic del Vallès, SA. És, per tant, una època d’expansió. No obstant això, el 1990 es va decidir no fer una ampliació de capital, fet que reduiria la magnitud del projecte. Badia encara formava part del municipi i entraven en funcionament els semàfors instal·lats als “quatre cantons”.

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: