Els grups Port Bo i Montgrins presenten nou disc a Cerdanyola

by | jul. 15, 2017 | Cerdanyola

El grup Port Bo en una fotografia d'arxiu | http://www.portbo.com

 

 

 

El grup Port Bo i la cobla Montgrins presentaran una nova col·laboració en un nou disc el diumenge, 16 de juliol, a la plaça Abat Oliba. El concert serà en el marc de la 33a Nit d’Havaneres de Cerdanyola se celebrararà a partir de les 21.30 h amb música i rom cremat a la mateixa plaça.

 

 

En època de fusió de diferents sons, estils i cultures, dos agrupacions artístiques que lideren el seu sector, s’han unit per segona vegada amb un repertori de cançó de taverna, havanera…portant “La Cobla a la Taverna”

 

 

 

La cobla Montgrins està dirigida per Martí Camós | musicat.cat

 

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: