Els grups Port Bo i Montgrins presenten nou disc a Cerdanyola

by | jul. 15, 2017 | Cerdanyola

El grup Port Bo en una fotografia d'arxiu | http://www.portbo.com

 

 

 

El grup Port Bo i la cobla Montgrins presentaran una nova col·laboració en un nou disc el diumenge, 16 de juliol, a la plaça Abat Oliba. El concert serà en el marc de la 33a Nit d’Havaneres de Cerdanyola se celebrararà a partir de les 21.30 h amb música i rom cremat a la mateixa plaça.

 

 

En època de fusió de diferents sons, estils i cultures, dos agrupacions artístiques que lideren el seu sector, s’han unit per segona vegada amb un repertori de cançó de taverna, havanera…portant “La Cobla a la Taverna”

 

 

 

La cobla Montgrins està dirigida per Martí Camós | musicat.cat

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: