Els Mossos recuperen una cadira de rodes elèctrica robada a un home de 85 anys

by | jul. 15, 2017 | Cerdanyola

Els Mossos la van recuperar dos dies després | Artur RIbera

 

 

 

 

Els Mossos d'Esquadra han recuperat una cadira de rodes elèctrica, valorada en 3.000 euros, sostreta a un home de 85 anys a Sant Cugat. 

 

 

Els fets van tenir lloc dimecres 5 de juliol, cap a les 14 h, quan una senyora acompanyada del seu pare de 85 anys, que es desplaça amb cadira de rodes, van entrar a un restaurant de Sant Cugat i van deixar la cadira estacionada a la porta. Poc després, una furgoneta va aturar-se davant del restaurant i va baixar una dona, que va estar observant la cadira i l'entorn, fins que, finalment se la va endur. 

 

 

Gràcies a les càmeres de seguretat, els agents dels Mossos d'Esquadra van localitzar, divendres 7 de juliol, la furgoneta i els presumptes autors del furt, que van manifestar que es dedicaven a recollir ferralla i van pensar que aquella cadira estava per llençar com a brossa. 

 

 

Els Mossos d'Esquadra han denunciat, com a autors d'aquest furt, a un home de 34 anys, veí de Montcada i Reixac i una dona de 34 anys, veïna de Cerdanyola del Vallès, de nacionalitat espanyola. Aquests van quedar investigats per un delicte de furt i van ser citats per a un judici ràpid.

 

 

El mateix divendres, 7 de juliol, l'home de 85 anys va poder recuperar la seva cadira de rodes. 

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: