Els Mossos la van recuperar dos dies després | Artur RIbera

 

 

 

 

Els Mossos d'Esquadra han recuperat una cadira de rodes elèctrica, valorada en 3.000 euros, sostreta a un home de 85 anys a Sant Cugat. 

 

 

Els fets van tenir lloc dimecres 5 de juliol, cap a les 14 h, quan una senyora acompanyada del seu pare de 85 anys, que es desplaça amb cadira de rodes, van entrar a un restaurant de Sant Cugat i van deixar la cadira estacionada a la porta. Poc després, una furgoneta va aturar-se davant del restaurant i va baixar una dona, que va estar observant la cadira i l'entorn, fins que, finalment se la va endur. 

 

 

Gràcies a les càmeres de seguretat, els agents dels Mossos d'Esquadra van localitzar, divendres 7 de juliol, la furgoneta i els presumptes autors del furt, que van manifestar que es dedicaven a recollir ferralla i van pensar que aquella cadira estava per llençar com a brossa. 

 

 

Els Mossos d'Esquadra han denunciat, com a autors d'aquest furt, a un home de 34 anys, veí de Montcada i Reixac i una dona de 34 anys, veïna de Cerdanyola del Vallès, de nacionalitat espanyola. Aquests van quedar investigats per un delicte de furt i van ser citats per a un judici ràpid.

 

 

El mateix divendres, 7 de juliol, l'home de 85 anys va poder recuperar la seva cadira de rodes.