Gent per Bellaterra aprova dos plecs de contractacions

by | jul. 16, 2017 | Al Dia

Pels serveis de comunicació es demanarà el carnet de pilot de drons | Cedida

 

 

 

La darrera Junta de Veïns del mes de juliol a l'EMD de Bellaterra es proposava aprovar 5 punts. Un primer referent a la proposta de conveni entre l'Ajuntament de Cerdanyola i l'EMD de Bellaterra, dues ordenances fiscals i dos plecs de clàusules administratives referents a la contractació dels serveis de manteniment i jardineria i, en segon lloc, respecte a la contractació del servei d'administració i comunicació de l'EMD.

 

 

En l'apartat de mocions Convergència Democràtica presentava una petició per millorar les infraestructures urbanes i la neteja viària i de terrenys. El grup d'Esquerra Republicana en presentava tres. Una per donar difusió als plens de l'EMD de Bellaterra, una segona referent al web de transparència i la tercera per l'ús de la llengua catalana en els documents i informes públics de l'EMD.

 

 

Els punts que van generar més debat van ser els plecs de contractació, tant pel manteniment i jardineria, com pel servei de comunicació de l'EMD. El punt del conveni va quedar retirat per buscar el consens amb l'Ajuntament.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: