Policies de Terrassa es rapen al 0 per ajudar nens amb càncer | captura de pantalla

 

 

 

Un grup de 24 policies de Terrassa, homes i dones, es rapa al 0 per una causa solidària. Agents del cos s'han ofert voluntaris per a participar en un calendari. L'objectiu és recollir fons per a destinar-los a un centre pediàtric de l'Hospital de Sant Joan de Déu i que serà la gran referència del càncer infantil. La idea va sortir de tres policies, que van fer l'aposta, van demanar ajut i es van trobar amb tanta col·laboració que en comptes d'un agent a cada full del calendari n'hi surten dos.

 

 

L'any passat ja es va dur a terme una iniciativa semblant i els receptors dels diners van ser un parell d'organitzacions no governamentals de Catalunya i de Viladecavalls. Aquest cop, expliquen, s'ha volgut ser més ambiciós. Els promotors disposen d'un mecenes que es fa càrrec de la impressió dels calendaris, que es vendran a un preu de cinc euros. Com més diners es recullin més a prop estarà de ser una realitat el centre pediàtric de Barcelona, una obra en la que col·labora el jugador del FC Barcelona Leo Messi. Les fotografies -ja s'ha fet la meitat de la feina- són obra d'un dels policies, i els barbers són nens afectats de càncer.