24 policies de Terrassa es rapen al 0 per ajudar nens amb càncer

by | jul. 17, 2017 | Al Dia

Policies de Terrassa es rapen al 0 per ajudar nens amb càncer | captura de pantalla

 

 

 

Un grup de 24 policies de Terrassa, homes i dones, es rapa al 0 per una causa solidària. Agents del cos s'han ofert voluntaris per a participar en un calendari. L'objectiu és recollir fons per a destinar-los a un centre pediàtric de l'Hospital de Sant Joan de Déu i que serà la gran referència del càncer infantil. La idea va sortir de tres policies, que van fer l'aposta, van demanar ajut i es van trobar amb tanta col·laboració que en comptes d'un agent a cada full del calendari n'hi surten dos.

 

 

L'any passat ja es va dur a terme una iniciativa semblant i els receptors dels diners van ser un parell d'organitzacions no governamentals de Catalunya i de Viladecavalls. Aquest cop, expliquen, s'ha volgut ser més ambiciós. Els promotors disposen d'un mecenes que es fa càrrec de la impressió dels calendaris, que es vendran a un preu de cinc euros. Com més diners es recullin més a prop estarà de ser una realitat el centre pediàtric de Barcelona, una obra en la que col·labora el jugador del FC Barcelona Leo Messi. Les fotografies -ja s'ha fet la meitat de la feina- són obra d'un dels policies, i els barbers són nens afectats de càncer. 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: