Es presenta “Sakura”, el llibre de la bellaterrenca Maria Camps

by | jul. 17, 2017 | Cultura

Els participants durant l'acte | Cedida

 

 

 

La Sala Sagarra de l'Ateneu Barcelonès va acollir el passat dijous 13 la presentació de Sakura, un recull de poemes de la bellaterrenca Maria Camps Vidal.

  

 

L'emotiu acte també va servir per recordar a l'autora, que va morir el 2013 als 45 anys d'edat a causa d'un càncer.

 

 

A la presentació va estar present Francesc Camps, germà de l'autora, editor del llibre i antic cap del Grup Escolta de Bellaterra; Francesc Parcerisas, poeta, traductor i professor de l'Escola d'Escriptura i Jordi Muñoz, director de l'Escola d'Escriptura. Durant l'esdeveniment es va fer lectura d'una selecció de poemes del llibre a càrrec de Carme Faja.

 

 

 

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: