Més de 120 jugadors internacionals de petanca competiran a Cerdanyola

by | jul. 17, 2017 | Cerdanyola

La selecció francesa de petanca va competir al torneig l'any 2016 | Club Petanca Atlético Serraparera

 

 

 

 

Aquest cap de setmana, i durant tota la nit de dissabte a diumenge, es disputarà el 2n Trofeu Internacional de Petanca de Cerdanyola, 12 hores de Petanca Masculí.

 

  

El Club Petanca Cerdanyola Atlético Serraparera, amfitrió del torneig, citarà a tots els seus jugadors a les pistes de petanca de la Zona Esportiva Municipal de Montflorit, el dissabte 22, a partir de les 19 hores (carrer dels Boters, s/n).

 

 

El trofeu comptarà amb la participació de més de 30 equips sèniors provinents de Còrsega, el País Basc, Andorra o Catalunya. El mes passat van disputar el trofeu mixta i, fa dos mesos, la categoria femenina.

  

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: