Berlanga, Serracant, Fernàndez i Martínez, a la sala de govern. | David B.

 

 

 

 

Fernàndez i Serracant han explicat el calendaris, acompanyats pels tinents d’alcalde Joan Berlanga (Unitat pel Canvi) i Marisol Martínez (Guanyem). El ple de renúncia de Juli Fernàndez com alcalde serà a partir de les 18 hores d’aquest dijous. Poques hores abans, Fernàndez inaugurarà, després d’una dècada d’obres, l’entrada en funcionament de les tres noves estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a la Creu Alta, la plaça d’Espanya i el parc del Nord. Al vespre deixarà l’alcaldia.

 

 

Per la seva banda, el ple d’investidura de Serracant serà dimarts 25 de juliol, també a les 18 hores. El cap de llista de la Crida per Sabadellassegura que vol donar “continuïtat” a les polítiques del govern, assegurant (malgrat algunes cares llargues) que hi ha “il·lusió renovada”. Ha agraït el suport i la confiança dels quatre socis de govern, anunciant que poden haver “canvis” per donar continuïtat.