Els Vallesos exigeixen al Ministre de Foment que valori la construcció de la B-40

by | jul. 18, 2017 | Al Dia

 

Tram de la polèmica autovia B-40 | Que.es

 

 

 

Els presidents dels consells comarcals del Vallès Occidental i el Vallès Oriental, Ignasi Giménez i David Ricart, han fet arribar avui una carta al Ministre de Foment, Íñigo Joaquín de la Serna, on es demana al ministeri que “tingui en compte les conclusions del Pla de Mobilitat del Vallès amb les opinions i valoracions de les entitats que estan participant en el procés participatiu que porta a terme el govern català” a l’hora de plantejar possibles noves infraestructures com l’Autovia Orbital B-40.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: