‘República des de baix’, darrera dels cartells amb la cara de Franco

by | jul. 18, 2017 | Al Dia

 

 

 

 

Ja se sap qui hi ha darrera dels cartells que han aparegut aquest dimarts a diverses poblacions catalanes cridant a no votar l'1 d'octubre amb la cara del dictador Francisco Franco. L'organització independentista 'República des de baix' ha escrit al seu compte de Twitter: “#1oConFrancoNoPasaba és una campanya pel 18J perquè tenim memòria i sabem que és un estat hereu del franquisme qui no ens deixa votar”. I en una altra piulada, han dit: “Ahir vam anar a dormir tard però ja sabeu que si ens despertem ben d’hora… som un país imparable que l’1 d'octubre votarà”. Per tant, el que busca la campanya és precisament incentivar la participació en el referèndum sobre la independència. A més, justament avui fa 81 anys del cop d'estat franquista, el 18 de juliol del 1936.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: