‘Superlópez’ es roda aquests dies a Sabadell

by | jul. 18, 2017 | Al Dia

Imatge promocional de Dani Rovira com a Superlópez. | Cedida

 

 

 

El cèlebre personatge Superlópez és Dani Rovira a la gran pantalla, en una paròdia que converteix un pobre home en un superheroi. Les històries de l’heroi que imita a Superman, creades per Juan López (Jan), arribaran al cinema l’any que ve, encara sense data d’estrena.

 

 

Durant quatre dies, del 10 al 14 de juliol, el rodatge s’ha fet a l’Artèxtil; i des de divendres 14 fins aquest dimecres 19 de juliol la gravació es fa a l’antiga estació dels FGC Sabadell – Rambla, al carrer de la República. Abans de començar la gravació, l’actor Dani Rovira va mostrar la seva satisfacció al seu compte d’Instagram.

 

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: