Abertis instal·larà 25 desfibril·ladors a les autopistes

by | jul. 19, 2017 | Al Dia

 

 

Autopistas, companyia del Grup Abertis amb seu a Granollers, comptarà a partir del 30 de juliol amb una dotació de 25 desfibril·ladors semiautomàtics repartits per tota la xarxa d’autopistes catalanes gestionada per la companyia (AP-7, AP-2 i C-33) i per les àrees de servei gestionades per Areas. Aquesta iniciativa conjunta situa Autopistas i a Areas com unes de les primeres companyies en apostar per les autopistes cardioprotegides a Catalunya.

 

  

  

Dels 25 desfibril·ladors, 15 seran facilitats per Autopistas i 10 per part de Areas, que les instal·larà a sis àrees de servei. Durant  el primer any de la iniciativa, les dues companyies posaran en marxa un pla de formació pels seus col·laboradors per tal de fomentar les bones pràctiques i posar al seu abast les eines necessàries per tal d’assegurar l’ús professional dels aparells.

 

  

L'ús dels desfibril·ladors està totalment exempt de risc en tant que, si la persona no està fibril·lant, no es produeix descàrrega. Només es genera descàrrega quan l'equip així ho aconsella. A més, els aparells d’Autopistas proporcionaran instruccions verbals de què fer a cada moment per evitar confusions i vetllar en tot moment per les pràctiques correctes.

  

  

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: