[EMD 7 anys] La farmàcia de Bellaterra

by | jul. 19, 2017 | Opinió

Marta Caus, farmacèutica | M. Caus

 

 

L'EMD de Bellaterra es va crear el 5 de novembre del 2009 i va entrar en funcionament el Juliol del 2010. Per tal de celebrar aquesta data, reproduïm diferents escrits de representants d'entitats, comerciants i polítics

 

 

 

 

Marta Caus

Farmacèutica

 

 

 

Jo fa poc més de 7 anys vaig arribar a la farmàcia de Bellaterra i uns mesos més tard ja es va constituir la EMD. Del període anterior jo no en puc dir res. Però d’aquests 7 anys transcorreguts diria que Bellaterra s’ha fet més poble i s’ha anat despertant cada cop més com a comunitat.

 

 

Bellaterra s’ha fet més poble i s’ha anat despertant

 

 

Crec que Bellaterra, més ben dit, els bellaterrencs, es mereixen poder decidir el que els hi convé com a poble i gaudir de tots els serveis com qualsevol altre. Però penso que per la part sanitària és molt necessari poder comptar amb un CAP i espero que es faci realitat ben aviat.

 

 

És molt necessari poder comptar amb un CAP

 

 

Finalment només em queda felicitar als bellaterrencs per el que han aconseguit i transmetre el meu agraïment a tots ells.

 

 

Vols llegir més…?

“És la nostra responsabilitat; sense excuses”

“És la nostra responsabilitat; sense excuses”

Tenim una munió de problemes per resoldre a Catalunya, començant per la mateixa supervivència com a poble amb trets propis però, entre aquests problemes, la pervivència del català, el nostre idioma, en aquests moments resulta clau. No dic res de nou. Qui no ho vegi així, segurament tampoc li deu preocupar gaire el tenir una identitat pròpia dins l’aglomerat dels pobles europeus.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: