Catedral | Joan Manel Oller

 

 

 

L'equip de Govern i la CUP han acordat donar compliment immediat a la recent sentència del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, la qual alerta que les exempcions fiscals per a activitats econòmiques (en aquest cas de l'Església) poden ser considerades “ajuts estatals il·legals”.

 

 

Segons les dades del propi Consistori, a Terrassa són 3 els immobles que podrien ser susceptibles d'haver de pagar l'IBI com qualsevol altre. Els serveis municipals han de revisar els tres casos i resoldre la possible afectació d'aquesta sentència als esmentats immobles.

 

 

L'acord de Junta de Portaveus serà aprovat demà dijous, al Ple ordinari de l'Ajuntament de Terrassa. Impulsat per la CUP comptarà amb el suport de l'Equip de Govern (PSC-CiU) i així com -previsiblement- de les esquerres (TeC i ERC).