AXIS ofereix una casa de 530 m2 a Bellaterra en una zona tranquil·la de Can Llobet

by | jul. 20, 2017 | Comerços Amics

 

 

  

  

  

Ocasió d'una casa en venda a Bellaterra, a la zona de Can Llobet, amb molta tranquil·litat i orientació sud. Reformada el 2005. Amb piscina, garatge 2 cotxes, calefacció per radiadors i parquet. Qualificació energètica: E.

  

  

 

 

 

Distribució

  

Planta baixa: rebedor, cuina office amb safareig, habitació principal amb bany, tres habitacions, un bany complet i menjador. Baixant sis graons, ampli saló i terrassa. Pujant sis esgraons des de la planta baixa, estudi. Semisoterrani: Garatge dos cotxes, dues sales, una d'elles exterior, lavabo amb dutxa i rebost. Baixant sis esgraons, amplia sala amb sortida al jardí i a la barbacoa.

  

 

 

 

 

Preu: 880.000 €

  

 

 

 

 

Coneix tots els detalls

 

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: