El Centre d’Informació, Atenció i Recursos a les Dones amplia els seus serveis

by | jul. 20, 2017 | Cerdanyola

La Caseta de les Dones ofereix ajuda a les víctimes de la violència de gènere | Cerdanyola.cat

 

 

 

El Centre d'Informació, Atenció i Recursos a les Dones (CIARD) ha renovat contracte i seguirà gestionat per l'Associació El Safareig. El passat 1 de juliol entrava en vigor el nou contracte de prestacions del servei que contempla un increment del 40% el pressupost respecte l'anterior arribant així als 95.000 euros.

 

 

 

S'han fet modificacions en el conveni que han permès introduir una sèrie de millores com l'atenció d'urgències 24 h tot l'any, 4 hores diàries més dedicades a primera atenció, servei psicològic als fills i també s'ha millorat el servei d'urgències i emergències per atendre en els moments inicials i més delicats a la víctima, fent un acompanyament i atenció psicològica 24 hores.

 

 

 

La regidora de Polítiques d'Igualtat, Elvi Vila, es va mostrar molt satisfeta amb l'ampliació del servei i va declarar que l'objectiu del servei és poder disposar d'un pis d'acollida per a casos de violència de gènere amb atenció psicològica conveniat amb altres Ajuntaments.

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: