La Caseta de les Dones ofereix ajuda a les víctimes de la violència de gènere | Cerdanyola.cat

 

 

 

El Centre d'Informació, Atenció i Recursos a les Dones (CIARD) ha renovat contracte i seguirà gestionat per l'Associació El Safareig. El passat 1 de juliol entrava en vigor el nou contracte de prestacions del servei que contempla un increment del 40% el pressupost respecte l'anterior arribant així als 95.000 euros.

 

 

 

S'han fet modificacions en el conveni que han permès introduir una sèrie de millores com l'atenció d'urgències 24 h tot l'any, 4 hores diàries més dedicades a primera atenció, servei psicològic als fills i també s'ha millorat el servei d'urgències i emergències per atendre en els moments inicials i més delicats a la víctima, fent un acompanyament i atenció psicològica 24 hores.

 

 

 

La regidora de Polítiques d'Igualtat, Elvi Vila, es va mostrar molt satisfeta amb l'ampliació del servei i va declarar que l'objectiu del servei és poder disposar d'un pis d'acollida per a casos de violència de gènere amb atenció psicològica conveniat amb altres Ajuntaments.