Els alcaldes es van reunir amb el Conseller de Salut per reivindicar les necessitats dels municipis | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

 

El 13 de juliol el conseller de Salut, Antonio Comín, es va comprometre a crear una Mesa de Diàleg amb els municipis que conformen l'àrea d'influència del Parc Taulí. L'iniciativa neix de la voluntat de debatre les necessitats de la zona i les possibles solucions al col·lapse que actualment viu l'Hospital Taulí.

 

  

La Mesa es crearà oficialment al setembre i establirà un diàleg entre les dues parts, els municipis afectats i el govern català.

 

 

  

Els municipis volen reivindicar la recuperació de plantilles i recursos a l'atenció primària, a més de la millora als Centres d'Urgència d'Atenció Primària, per tal d'alleugerir la pressió que l'Hospital Taulí rep actualment.

 

 

  

Els ajuntaments que van assistir a la trobada van ser els de Sabadell, Cerdanyola del Vallès, Castellar del Vallès, Ripollet, Barberà del Vallès, Polinyà, Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, Sant Llorenç Savall i Badia del Vallès.