El conseller de Salut accedeix a crear una Mesa de Diàleg

by | jul. 20, 2017 | Al Dia

Els alcaldes es van reunir amb el Conseller de Salut per reivindicar les necessitats dels municipis | Ajuntament de Cerdanyola

 

 

 

El 13 de juliol el conseller de Salut, Antonio Comín, es va comprometre a crear una Mesa de Diàleg amb els municipis que conformen l'àrea d'influència del Parc Taulí. L'iniciativa neix de la voluntat de debatre les necessitats de la zona i les possibles solucions al col·lapse que actualment viu l'Hospital Taulí.

 

  

La Mesa es crearà oficialment al setembre i establirà un diàleg entre les dues parts, els municipis afectats i el govern català.

 

 

  

Els municipis volen reivindicar la recuperació de plantilles i recursos a l'atenció primària, a més de la millora als Centres d'Urgència d'Atenció Primària, per tal d'alleugerir la pressió que l'Hospital Taulí rep actualment.

 

 

  

Els ajuntaments que van assistir a la trobada van ser els de Sabadell, Cerdanyola del Vallès, Castellar del Vallès, Ripollet, Barberà del Vallès, Polinyà, Sentmenat, Palau-solità i Plegamans, Sant Llorenç Savall i Badia del Vallès.

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: