El conseller de Territori, Josep Rull, i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, després de picar el seu bitllet. | David B.

 

 

 

Des d’aquest dijous, la línia S2 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ja no acaba el seu recorregut al Centre de Sabadell sinó que ho fa a les cotxeres sota el parc del Nord de Sabadell. Després de nou anys d’obres, el ferrocarril ja circula per la Creu Alta, la plaça d’Espanya i la zona nord de Sabadell. Jornada històrica per a Sabadell per inaugurar una obra que ha costat uns 430 milions d’euros.

 

Inaugurada la principal inversió duta a terme a Sabadell en dècades.

 

Puigdemont demana disculpes pel retard, de cinc anys, en acabar els treballs.

 

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha parlat d’inversió “disruptiva” i el conseller de Territori, Josep Rull, d’unes estacions que “transformaran la mobilitat a Castellar, a Terrassa i a la resta del Vallès”. No debades l’intercanviador a la plaça d’Espanya entre Renfe i FGCs’albira estratègic en el Sabadell del futur: els viatgers de la Catalunya Central i de la zona de Terrassa accediran als FGC per Sabadell Nord i els de Castellar tindran més a prop el transport públic. En aquesta línia, ja es reforça l’autobús entre el municipi castellarenc i la plaça d’Espanya de Sabadell.