El tren ja arriba a la Creu Alta, la plaça d’Espanya i els barris del nord

by | jul. 20, 2017 | Al Dia

El conseller de Territori, Josep Rull, i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, després de picar el seu bitllet. | David B.

 

 

 

Des d’aquest dijous, la línia S2 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ja no acaba el seu recorregut al Centre de Sabadell sinó que ho fa a les cotxeres sota el parc del Nord de Sabadell. Després de nou anys d’obres, el ferrocarril ja circula per la Creu Alta, la plaça d’Espanya i la zona nord de Sabadell. Jornada històrica per a Sabadell per inaugurar una obra que ha costat uns 430 milions d’euros.

 

Inaugurada la principal inversió duta a terme a Sabadell en dècades.

 

Puigdemont demana disculpes pel retard, de cinc anys, en acabar els treballs.

 

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha parlat d’inversió “disruptiva” i el conseller de Territori, Josep Rull, d’unes estacions que “transformaran la mobilitat a Castellar, a Terrassa i a la resta del Vallès”. No debades l’intercanviador a la plaça d’Espanya entre Renfe i FGCs’albira estratègic en el Sabadell del futur: els viatgers de la Catalunya Central i de la zona de Terrassa accediran als FGC per Sabadell Nord i els de Castellar tindran més a prop el transport públic. En aquesta línia, ja es reforça l’autobús entre el municipi castellarenc i la plaça d’Espanya de Sabadell.

 

 

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: