Tot sovint podeu trobar uns joves davant l'estació de Bellaterra amb un expositor. Són testimonis de Jehovà de la congregació de Cerdanyola del Vallès. Hi són tant a l'hivern com a l'estiu, sigui de matí o de tarda, malgrat la calor, el fred i pas de les hores.

 

 

  

El seu propòsit, diuen, és que la gent conegui el que diu la bíblia. Tenen publicacions en diferents idiomes (català, castellà, anglès, francès, alemany, italià, rus, xinès, urdú, indi,…) i tot és gratuït. Expliquen com pot ajudar la bíblia en diferents circumstàncies de la vida.

 

 

 

  

Pròximament celebraran una assemblea de tres dies al Palau Sant Jordi de Barcelona: del 28 al 30 de juliol i en diversos idiomes. Durant aquests tres dies hi haurà discursos, entrevistes i fins i tot una pel·lícula de les històries de la bíblia. projectada en tres parts.

 

 

 

  

  

Tots aquests joves difonen les seves creences d'una forma altruista i fora del seu horari laboral. Concretament, els que visiten Bellaterra, provenen de Cerdanyola i Parets. Al voltant hi ha vàries congregacions com Sabadell, Sant Cugat o Sant Quirze.