EXCLUSIVA: El govern acorda una nova via per dissoldre ‘Cerdanyola Aparca’

by | jul. 20, 2017 | Cerdanyola

El govern de Toni Morral va construir 3 aparcaments soterrats que mai no van ser rendibles per la crisi econòmica. | Laia Tardós

 

 

 

Indubtablement l’actual legislatura municipal serà recordada per la gran fragmentació al plenari i la inestabilitat política. Més enllà d’això, a grans trets durant el mandat de Carles Escolà les principals qüestions a resoldre estan sent la municipalització del poliesportiu Guiera, la construcció o no d’un crematori i la dissolució de ‘Cerdanyola Aparca’. Un cop encarrilada la solució del cas Guiera, l’Ajuntament té ara a les mans acabar amb l’empresa mixta que gestiona els aparcaments soterrats del centre, l’avinguda Primavera i la plaça Constitució (Banús). L’origen del problema el trobem el 2004, quan el govern de Toni Morral va decidir construir tres pàrquings soterrats a Cerdanyola que van acabar de construir-se el 2007. El problema va ser que aquell mateix any va començar la crisi econòmica i les places d’aparcament no es van vendre com s’havia previst.

 

 

Segons han confirmat en exclusiva fonts de l’Ajuntament al TOT, s’ha arribat a un acord definitiu entre el govern i ‘Toro Construcciones y Obras SL’ per liquidar i dissoldre l’empresa mixta ‘Cerdanyola Aparca’. La societat està ara per ara conformada a parts iguals per capital privat, ‘Toro Construcciones y Obras’, i capital públic a partir de l’empresa municipal ‘Cerdanyola Promocions’. L’acord consistiria en la sortida de ‘Toro Construcciones y Obras’ de l’accionariat de ‘Cerdanyola Aparca’, de manera que l’empresa seria només de la societat municipal ‘Cerdanyola Promocions’. Un cop feta aquesta operació, el govern proposarà al ple la fusió per absorció de ‘Cerdanyola Aparca’ dins de ‘Cerdanyola Promocions’. Si tot surt segons preveu el govern, el 2018 començaria amb el problema ja resolt.

 

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: