Les noves estacions de FGC, a punt per entrar en servei

by | jul. 20, 2017 | Al Dia

Estació de Sabadell Nord en una visita el passat mes de juny. | David B.

 

 

 

Les tres noves estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), La Creu Alta, Sabadell Nord i Sabadell Parc del Nord, entraran en funcionament aquest dijous 20 de juliol. Després de la inauguració del darrer tram del perllongament del Metro del Vallès que es farà a les deu del matí amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, acompanyat dels regidors del consistori, s’iniciarà l’activitat en les instal·lacions.

 

 

El president de la Generalitat, el conseller i l’Alcalde visitaran les instal·lacions acompanyats pel president de FGC, Enric Ticó, i el president d’Infraestructures de la Generalitat, Joan Jaume Oms, entre altres personalitats. Validaran el bitllet a l’estació ‘La Creu Alta’, visitaran les instal·lacions i batejaran el tren que farà el viatge inaugural, que portarà el nom de Muriel Casals. Baixaran a l’estació ‘Sabadell Parc del Nord’, on faran els parlaments inaugurals.

 

 

El nou tram compta amb 3,7 quilòmetres de doble via i té cotxeres a Ca n’Oriac. Els combois trigaran sis minuts a fer tot el recorregut des de ‘Plaça Major’ fins a la darrera estació, ‘Sabadell Parc del Nord’, dos minuts entre estació i estació. Amb l’entrada en funcionament el passat mes de setembre de les estacions, ‘Can Feu – Gràcia’ i ‘Plaça Major’, els ciutadans podran anar del nord de Sabadell fins al castell de Can Feu en vuit minuts. Es mantenen els horaris habituals de Sabadell Plaça Major i Can Feu – Gràcia.

 

 

 

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: