Presentació Viu el Vallès 2017, organitzada pel Consorci de Turisme del Vallès Occidental, | CCVO

 

 

 

 

Els principals representants del sector turístic de la comarca es van trobar a Mercantic, en un acte organitzat pel Consorci de Turisme. L’acte va comptar amb la presència del president de l’entitat, Víctor Puig i Sebastián, acompanyat per Rosa Serra Rotés, Coordinadora de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona i de diversos representants del plenari del Consorci de Turisme. Carmela Fortuny Camarena, Tinent d’alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de Sant Cugat, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als assistents i fer la presentació de l’acte.

 

 

El turisme del Vallès Occidental va ser àmpliament representat per diverses empreses de sectors com l’hoteler, la restauració, els museus, serveis, transport, guiatge o productors locals. Durant l’acte es va fer un repàs de les accions més destacades que ha portat a terme l’entitat al llarg de l’any 2016 i es van presentar les novetats del pla d’accions amb què treballa el Consorci de Turisme per aquest 2017. També es van presentar els nous materials de promoció turística amb què ha treballat el Consorci de Turisme durant aquest any: un vídeo que recull els atractius turístics de la comarca i el nou web de turisme al Vallès Occidental (www.visitvalles.cat).